El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

ATEVAL, AITEX i CDTI uneixen forces pel desenvolupament tecnològic per a les empreses tèxtils de la Comunitat

Visita a AITEX / AITEX
S'ha visitat AITEX i l'empresa Hilaturas Miel SL de Mutxamel

L'objectiu de l'encontre entre ATEVAL, AITEX i CDTI ha servit per a visualitzar amb major profunditat les característiques de la indústria tèxtil, conèixer als empresaris i tindre un intercanvi d'impressions per afavorir els objectius de modernització i progrés de la indústria tèxtil valenciana. Les visites durant l'encontre s'han desenvolupat a AITEX i Hilaturas Miel SL, ubicada a Mutxamel.

Per part del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) ha acudit el seu president Juan María Vázquez amb Roberto Prieto, membre de la secretaria general de l'organisme. El CDTI és una entitat pública empresarial que promou la innovació i el desenvolupament tecnològic de les empreses espanyoles. Es tracta de l'entitat que canalitza les sol·licituds de finançament i suport als projectes de I+D+i d'empreses espanyoles dins i fora de les seues fronteres.

L'encontre també ha servit pe presentar la situació actual de la indústria tèxtil al territori valencià. Segons el comunicat d'AITEX, el tèxtil valencià és "una indústria moderna que s'ha fet forta després de la crisi en els últims anys, s'hi ha reestructurat i ha anat adaptant el seu model de negoci productiu, renovant maquinària, apostant per productes d'alt valor afegit, posicionant-se com a referent en el panorama internacional, en un procés de millora continua permanent".