El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ateval aposta per intensificar el contacte amb els prescriptors a la fira Home Textiles Premium

Els prescriptors representen a Home Textiles Premium la tercera part dels més de 70 compradors internacionals convidats per Ateval.

La fira 'Home Textiles Premium by Textilhogar' presenta com a novetat estrella d'aquesta edició un nou espai comercial, expositiu i de conferències al voltant del negoci del 'contract' i que es denomina 'El Cubo Business Contract Zone'.

Tal com explica la directora d'Internacionalització d'Ateval, Leila Bachetarzi, "aquest nou espai permetrà intensificar les relacions amb els prescriptors, els quals representen la tercera part dels més de 70 compradors internacionals convidats per Ateval".

Cal especificar que els prescriptors inclosos dins del canal contract són els decoradors, interioristes o arquitectes que adquireixen importants col·leccions tèxtils per a decorar per exemple hotels o altres tipus de complexes residencials. Així doncs, els editors tèxtils presentaran a 'El Cubo' totes les novetats de les seues col·leccions que estan cridades a marcar tendència durant la temporada vinent.

Per tal de fer la zona de 'El Cubo' més atractiva s'ha tancat un acord perquè sis prestigiosos estudis d'interiorisme dissenyen els nou espais contract en els quals es mostrarà la versatilitat del producte tèxtil per als ambients més exclusius. Entre ells es troba el reconegut estudi d'arquitectura Abramianarch de Cerdeña (Italia), que dissenyarà estàncies com els corredors i les zones comunes de 'El Cubo'. També es comptarà amb el professional Mauricio Ramírez, procedent de Mérida (Mèxic) i que vestirà una habitació exclusiva d'aquest particular 'resort'.

El nou president d'Ateval, Càndid Penalba, inaugurarà en aquest espai una jornada monogràfica al voltant de l'evolució, els reptes tecnològics i de disseny per al sector tèxtil. Serà el 13 de setembre, segon dia de la fira, jornada per a la qual està confirmada la presència de més de 100 clients potencials.

Bachetarzi afirma que esdeveniments de la magnitud de Home Textiles Premium by Textilhogar permeten "reforçar el negoci exterior d'un sector tradicionalment exportador i que, sense dubte, troba en aquesta cita un impuls tradicionalment exportador en la recerca de nous mercats".

La directora d'Internacionalització d'Ateval també destaca el perfil "altament professional i amb un gran poder de compra" dels professionals convidats, procedents "tant del canal de distribució com prescriptors especialitzats en marques internacionals de prestigi".