El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

ATEVAL celebra la seua Junta Ordinària en ple augment de les exportacions del tèxtil valencià

La Junta General Ordinària Anual d'ATEVAL s'ha celebrat aquest 17 de juny.

El President Càndid Penalba ha destacat en la Junta General d'ATEVAL la importància del sector tèxtil valencià, que actualment el conformen 1.675 empreses, 16.373 treballadors i 1.979 milions de € de producció.

La patronal del tèxtil valencià (ATEVAL) ha celebrat la seua Junta General Ordinària Anual, on el president de la institució, Càndid Penalba, ha fet valdre l'augment de les exportacions de la indústria tèxtil valenciana en els últims 5 anys.

En el seu discurs institucional davant la Junta, Penalba ha fet una avaluació de l'equador del seu mandat presidencial, destacant la intensitat d'accions representatives en les quals ha hagut de prendre part, en els diferents estaments autonòmics, nacionals i europeus, a causa de la seua dilatada representació empresarial del tèxtil valencià en organitzacions empresarials i camerals com la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Cambra València, CEOE, Cambra d'Espanya, Confeindustria CV i la Patronal tèxtil europea, EURATEX.

El President també ha destacat la importància del sector tèxtil valencià, que actualment el conformen 1.675 empreses, 16.373 treballadors i 1.979 milions de € de producció.

En finalitzar la Junta General, el President de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana – CEV-, Sr. Salvador Navarro ha fet una intervenció defensant un creixement intel·ligent basat en la innovació, digitalització, formació, internacionalització i un major pes de la indústria.