El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

ATEVAL fomenta la internacionalització del tèxtil llar valencià amb les missions inverses

Les missions internacionals de compradors i prescriptors són organitzades per ATEVAL en col·laboració amb ICEX i IVACE Internacional.

La patronal d'empresaris tèxtil del País Valencià, ATEVAL, fomenta a la fira Home Textiles Premium la internacionalització del tèxtil llar valencià mitjançant les missions inverses. Amb aquestes missions, un centenar de compradors i prescriptor de 35 països es podran reunir a la fira amb diversos empresaris del territori valencià per a generar oportunitats de negoci.

Ens ho explica la responsable d'Internacionalització d'ATEVAL, Leila Bachetarzi, al següent vídeo, on recorda el treball conjunt que es fa des de la patronal amb l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i ICEX. Vora quaranta empreses valencianes podran aprofitar aquestes reunions per a desenvolupar noves oportunitats de negoci, un impuls que es deixarà notar especialment a les comarques centrals, ja que la meitat de les marques expositores a la fira pertanyen a la Vall d'Albaida, i un altre elevat nombre a les comarques de l'Alcoià i el Comtat.