El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ateval i la Plataforma per la Reindustrialització demanen als ajuntaments mesures de suport a la indústria

La mesura s'ha acordat durant una reunió telemàtica.

De fet, ja preparen un document comú, amb el suport de totes les entitats representatives de la indústria del territori.

ATEVAL i la Plataforma per la Reindustrialització Territorial (COEVAL-FEDAC-IBIAE) instaran als ajuntaments de les nostres comarques que prenguen mesures de suport al teixit empresarial.

De fet, ja preparen un document comú, amb el suport de totes les entitats representatives de la indústria del territori, amb una sèrie de mesures proposades als ajuntaments "perquè les adopten urgentment i tinguen un paper actiu en la recuperació econòmica del territori".

La mesura s'ha acordat durant una reunió telemàtica on a part d'Ateval i la Plataforma per la Reindustrialització Territorial han participat també la Cambra Comerç i Indústria d'Alcoi, l'Associació d'Empresaris Banyeres Industrial, així com representants empresarials de les poblacions industrials de Canals, Alcúdia de Crespins i Biar.

Tots han coincidit en la "necessitat urgent de treballar units perquè la força industrial del territori es mantinga malgrat les greus conseqüències que la pandèmia". També han coincidit que en aquest treball "s'han d'implicar també els ajuntaments, ja que el futur dels municipis depén molt dels llocs de teletreball".