El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

ATEVAL, una de les 134 organitzacions del món amb la certificació ‘Gold Label’

Equip que ha aconseguit el guardó / ATEVAL

En la categoria d'Indústria Tèxtil en la qual s'ha classificat ATEVAL, tan sols hi ha dues organitzacions a nivell mundial: la mateixa ATEVAL i Techtera, a França.

A Espanya només hi ha 6 entitats amb aquesta distinció i és l'única de la Comunitat Valenciana. La patronal tèxtil ha rebut el reconeixement ‘Gold Label’ atorgat per la European Secretariat for Cluster Analysis (ESCA), uns premis promoguts per la Comissió Europea. Aquest reconeixement certifica l’excelència en la gestió.

A tot el món, únicament 134 organitzacions posseeixen la distinció. En la categoria d'Indústria Tèxtil en la qual s'ha classificat ATEVAL, tan sols hi ha dues organitzacions a nivell mundial: la mateixa ATEVAL i Techtera, a França.

Es tracta d'un dels reconeixements més prestigiosos del món en l'àmbit dels clústers que certifica l'excel·lència en la gestió d'aquestes organitzacions. Per a seleccionar als guardonats analitzen indicadors referents com l'estructura del clúster, governança, finançament, estratègia, serveis, qualificació de l'equip i reconeixement.

L'auditoria es va dur a terme a través de la presentació de documentació sol·licitada, així com a través d'entrevistes amb la gerent, Salomé Beneyto i el president, Pepe Serna, així com una selecció dels membres de l'equip de l'entitat entre els quals figuren Julia Vercher, directora de Projectes Europeus; María Reig, assistent de Direcció; Laura Santos, directora de Competitivitat i Innovació i Mónica García, responsable d'Administració i Finances.

El president d’ATEVAL, Pepe Serna ha manifestat que “és un èxit per al clúster tèxtil valencià com a referent líder de les regions tèxtils europees. I una fita històrica per a les organitzacions empresarials i sectorials de la Comunitat Valenciana a l'ésser la primera entitat sectorial que rep tan alt reconeixement i distinció internacional”.