El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

ATEVAL visita Israel com a part d'una missió empresarial

La visita ha tingut lloc entre el 25 i el 28 de març.

Com a part de la visita s'ha signat un acord d'intencions entre EU-TEXTILE2030 i l'associació de la indústria tèxtil i de la moda d'Israel, amb l'objectiu de promoure actuacions conjuntes d'interés per als membres d'ambdues entitats.

La patronal valenciana del tèxtil (Ateval) ha dut a terme una missió empresarial a Israel per a explorar el mercat d'aquest país, visita enfocada a les aplicacions finals dels materials tèxtils avançats. El viatge s'emmarca dins del clúster europeu de materials tèxtils avançats, EU-TEXTILE2030, del qual Ateval forma part.

Segons els responsables de la iniciativa, "els contactes realitzats permetran obrir noves oportunitats de negoci per a les PIMES participants i construir aliances estratègiques amb els principals stakeholders israelians en els sector tèxtil i en les seues aplicacions finals".

La comitiva ha visitat, entre altres, l'institut tecnològic TECHNION; la universitat més gran d'Israel, BAR ILAN; o la start-up NANOTEXTILE, especialitzada en nano recobriment tèxtil per a proporcionar propietats antibacterianes als teixits per a l'àmbit mèdic. A més, s'ha signat un acord d'intencions entre EU-TEXTILE2030 i l'associació de la indústria tèxtil i de la moda d'Israel, amb l'objectiu de promoure actuacions conjuntes d'interés per als membres d'ambdues entitats.

EU-TEXTILE2030

ATEVAL és coordinador del projecte EU-TEXTILE2030, on participen altres 5 clústers de tèxtils tècnics: CLUTEX de República Txeca, POINTEX d'Itàlia, UP-TEX i TECHTERA de França i SACHSEN! TEXTIL EV d'Alemanya. El clúster europeu EU-TEXTILE2030 representa, inicialment, més de 900 empreses europees del sector, amb la previsió que s'unisquen més socis i ampliar l'abast de l'associació.