El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

ATEVAL ajuda a frenar la Covid-19 amb una plataforma d'articles sanitaris d'empreses tèxtils

productosemergencias.com és la nova plataforma presentada per l'Associació d'Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana (ATEVAL). L'objectiu és posar en funcionament amb la finalitat de canalitzar l'oferta i la demanda dels productes de protecció individual i de seguretat sanitària.

El projectes està liderat per ATEVAL amb la col·laboració tecnològica i tècnica de Gestiweb i amb el suport de la Generalitat, permetrà classificar i ordenar la gran varietat de productes i materials disponibles actualment en el mercat pròxim de les nostres empreses del sector tèxtil i afins perquè potencials clients, tant públics com privats, puguen proveir-se.

productosemergencias.com facilita l'accés a l'oferta i la demanda d'aquesta mena de productes arran de les circumstàncies sobrevingudes per l'emergència sanitària del coronavirus Covid-19 mitjançant un mecanisme obert i transparent i cada proveïdor professional podrà publicar els productes i serveis que ja aquest subministrat o que vaja a comercialitzar.


El projecte és d'àmbit nacional i està obert a qualsevol empresa tant de la Comunitat Valenciana com de la resta d'Espanya. S'espera que en els pròxims dies prop de les 200 empreses participen en aquest 'mercat' d'oferta i demanda.

L'eina de promoció es donarà a conéixer a tots els agents socials com ADL, cambres de comerç, ajuntaments i altres entitats perquè puguen accedir a l'oferta i contactar amb els proveïdors d'una forma directa i sense la intermediació de l'Associació.