El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

ATEVAL participa en una missió empresarial a Colòmbia

El tèxtil de les nostres comarques ha estat present a Colombiamoda + Textiles2, una de les fires més grans del sector en Amèrica Llatina, amb més de 21.500 participants de 56 països.

ATEVAL ha estat a Colòmbia amb motiu de la participació en el projecte EU-Textile 2030. Aquest ha estat present en la fira amb un stand de 27m2, localitzat en el Pavelló Verd en la secció de Tèxtils2, dedicat als tèxtils tècnics. En el stand s'han exposat més de 30 productes innovadors d'empreses membres dels 7 clústers que conformen EU-TEXTILE2030.

Durant la missió, s'han mantingut diverses reunions amb diversos públics objectius del sector a Colòmbia: clústers, associacions empresarials, centres de recerca i iniciatives governamentals relacionades. També s'han realitzat diverses visites a centres de referència.

En la missió han participat directament 4 clústers europeus de tèxtils tècnics: l'AEI Tèxtils (Catalunya), capdavantera de la missió, Techtera (Auvergne-Rhône-Alps), Up-Tex/Clubtex (Hauts-de-France) i Cluster Tèxtil de Portugal. Al costat dels representants dels clústers, 16 empreses han participat en la missió, dues d'elles membres de l'AEI Tèxtils.