El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Atrevida i colorista. Aquesta ha sigut la proposta de Guanyar Alcoi per a la seua campanya

Guanyar Alcoi ha recurrit a l'estudi Panda Creatiu, al fotògraf Toni Miranda, i al realitzador Octavi Masià, per a dissenyar part de la campanya. També ha col·laborat gent de la pròpia llista, com ara Jorge Vañó, Magda Arques i Sofia Hernández.

El número 2 de Guanyar Alcoi, Pablo González, ens explica al següent vídeo com la plataforma ciutadana ha encarat l'apartat gràfic de la seua campanya electoral. Atreviment, color i un llenguatge allunyat de la política és el que millor defineix la proposta de Guanyar per a congraciar-se amb els seus potencials electors.

González assegura que l'objectiu era fer un gir a la manera de transmetre les idees, en part per l'absència d'un elevat pressupost, però també "per a predicar amb l'exemple i fer les coses d'una altra manera". Per aquest motiu han optat per una cartelleria electoral amb colors cridaners i un disseny atrevit, o per l'ús de xarxes socials com Instagram, que com assegura el candidat no s'utilitza comunament en comunicació política. La plataforma tampoc ha volgut recórrer a mitjans de comunicació clàssics, per això s'ha proposat viralitzar continguts a les xarxes socials, com per exemple una sèrie de vídeos que s'inspiren en l'estil de Christian Flores.

Guanyar Alcoi ha recurrit a l'estudi Panda Creatiu, al fotògraf Toni Miranda, i al realitzador Octavi Masià, per a dissenyar part de la campanya. També ha col·laborat gent de la pròpia llista, com ara Jorge Vañó, Magda Arques i Sofia Hernández. Tots i totes elles han contribuït al fet que la campanya de Guanyar Alcoi siga quelcom diferent d'allò que estem acostumats.