El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Augmenta el volum de negoci en les XIII Jornades Gastronòmiques de Cocentaina Fira Tots Sants

Algunes de les tapes / Ajuntament Cocentaina
S'han generat 65.100 euros directes entre 'Cocentaina en Tapes' i les jornades gastronòmiques

Cocentaina qualifica de "gran èxit" les jornades gastronòmiques i 'Cocentaina de Tapes'. Cal recordar que s'han recuperat esdeveniments de taula gràcies als establiments Bar Monte ' Alhambra. També ha augmentat la participació dels establiments amb 21 participants

Cocentaina qualifica de "gran èxit" les jornades gastronòmiques i 'Cocentaina de Tapes'. Cal recordar que s'han recuperat esdeveniments de taula gràcies als establiments Bar Monte i Alhambra. També ha augmentat la participació dels establiments amb 21 participants. Segons dades del consistori s'ha superat la xifra de "65.100 euros directes, sense comptabilitzar consums secundaris que hagen sorgit amb motiu de les activitats dutes a terme".

Altra de les novetats ha sigut l'animació musical en les distintes rutes programades. A banda, dos pubs (Nou Festa i Dallas 44) també han participat en l'animació nocturna. Pel que fa als premis, han superat els 3.000 euros en valor.

Mariona Carbonell, regidora de Promoció Econòmica, dóna l'enhorabona als establiments participants i espera "poder donar-los suport en qualsevol iniciativa que duguen a terme amb l'objectiu de dinamitzar constantment l'economia local amb activitats de qualitat i amb la major participació possible per part de tots els agents locals implicats". Carbonell conclou dient que "estic molt contenta del resultat de 2018 i amb molta il·lusió de començar a planificar el 2019".

L'Associació de Comerç i Serveis de Cocentaina, juntament amb l'Ajuntament, han organitzat l'esdeveniment. El seu president, Andrés Pascual, apunta que "estem molt contents del resultat obtingut, ja que partíem amb una certa prudència per l'augment del preu, no obstant els complements que s'han incorporat de música i animació, juntament amb l'augment de la qualitat de les tapes en general, ha suposat que la gent haja quedat contenta. Continuarem treballant de valent per millorar en 2019".