El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Autèntics 'records' de Festa en el calendari de la Capitania de la Magenta 2019

Multitudinari acte a Ágora / R. Lledó

A la venda per 5 euros des del dimecres 3 d'octubre en la majoria de llibreries i papereries d'Alcoi, i altres punts de venda repartits pel municipi.

L'Associació de Familiars i Amics de Malalts d'Alzheimer d'Alcoi i Comarca (AFA Alcoi i Comarca) tindrà una nova injecció econòmica gràcies a la iniciativa solidària de la Capitania de la Magenta per a l'any 2019.

Es tracta d'un calendari que hi han confeccionat 13 fotògrafs on "han fet el que els ha apetit amb els temes de Festa i Alzheimer". Toni Soler és un dels fotògrafs participants en 'Records' i amic del capità, Jorge Candela. Soler, qui ha sigut presentador de l'acte, ha atés ARAMULTIMÈDIA minuts abans de la presentació del calendari. Ha destacat que la idea "no era buscar la típica foto de festes, sinó buscar fotos diferents i d'estudi més relacionades en l'Alzheimer que en la Festa". El resultat han sigut 36 autèntiques obres d'art.


Cal destacar que alguns fotògrafs tenen familiars amb Alzheimer que apareixen en les fotos i altres que la malaltia els 'toca de prop' i ho han reflectit en les fotos. Els fotògrafs i estudis participants han sigut Toni Soler (portada), Kinema, Bichero, Lola Mondejar, Lucio Abad, Juani Ruz, PST Fotografia, Jorge Masanet, Agus Martínez, Marc Pascual, Ignacio Talens, Estudios Cyan i Antonio Limiñana.El calendari té un cost de 5 euros i tota la recaptació va destinada a AFA Alcoi i Comarca. Estarà a la venda a partir del dimecres 3 d'octubre en la majoria de llibreries i papereries d'Alcoi, i altres punts de venda repartits pel municipi.

Al multitudinari acte en l'Àgora hi ha assistit representants d'AFA Alcoi i Comarca; el Capità de la Magenta, Jorge Candela; la regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira; i el president de l'ASJ, Juan José Olcina.