El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Autèntiques obres d'art en el Concurs de Cartes XL del Nadal Alcoià

El primer premi ha sigut per a Marta Garés i les seues amigues; el segon premi, per a la Família Coloma Santonja; i el tercer premi ha sigut per a Eva Vicens Picó

La planta d'oci del Centre Comercial Alzamora ha acollit el lliurament dels premis i accèssit del Concurs de cartes de gran format organitzar per l'Associació Cultural Samarita. El jurat ho ha tingut molt complicat en aquesta edició, ja que la qualitat de les més de 500 cartes presentades ha sigut molt alta. ARAMULTIMÈDIA ofereix un vídeo del lliurament de premis.

A l'acte de lliurament de premis del Concurs de cartes de gran format de SSMM els Reis d'Orient, també ha acudit Carol Ortiz, regidora de Festes.


El primer premi ha sigut per a Marta Garés i les seues amigues; el segon premi, per a la Família Coloma Santonja; i el tercer premi ha sigut per a Eva Vicens Picó. També s'ha lliurat un accèssit a la família de Pablo Bravo.


Els Moros i Cristians també han estat presents a aquest acte, ja que Fernando Rius, Sant Jordiet 2020, ha lliurat un dels premis.