El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Avança amb normalitat la vacunació dels docents, "l'assaig de la vacunació massiva" a les nostres comarques

A Alcoi vacunen a uns 140 persones a l'hora, mentre que al Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, a 200, segons informació oficial. 

Alcoi i Xàtiva han estat els llocs triats per posar les vacunes al personal dels centres educatius de les nostres comarques. El Departament de Salut d'Alcoi vacunarà a unes 3.700 persones i a Xàtiva - Ontinyent, 5.700. Segons els responsables de cada departament, no hi ha incidències destacables en les primeres hores de la vacunació.

El Departament de Salut del sud de València ha qualificat aquesta vacunació al personal dels centres educatius com "l'assaig general de la vacunació massiva a tota la població". A l'Àrea de Salut d'Alcoi està vacunant-se 140 persones a l'hora, segons ha contat la directora Infermeria d'Atenció Primària, Amparo Ferrer. A Xàtiva, vacunen a 200 cada hora, segons informació oficial.Al vídeo gravat per ARAMULTIMÈDIA es pot conèixer com és el protocol de vacunació, un procés ràpid per evitar cues i aglomeracions. A Alcoi s'ha vacunat al Complexe Esportiu Eduardo Latorre, mentre que els docents de la Vall d'Albaida han acudit al Pavelló Municipal 'Francisco Ballester' de Xàtiva.