El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Avanços a Entença: la pròxima setmana s'obri el segon tram al trànsit i es tancarà de Góngora a Isaac Peral

Les obres al carrer Entença aquest mateix divendres 16 de novembre /AM

Avancen les obres d'Entença: divendres 24 de novembre es preveu obrir al trànsit el tram entre Isabel la Catòlica i Góngora, i tancar des de Góngora a Isaac Peral. Es manté la previsió municipal d'obrir al trànsit tot el carrer abans que acabe l'any, tot i que les obres continuaran els primers mesos del 2019.

En els pròxims dies començarà la tercera fase en les obres d'Entença, la qual cosa suposa que s'obrirà al trànsit el tram d'Isabel la Catòlica a Góngora, i es tallarà des de Góngora a Isaac Peral.

En concret, el calendari previst pel consistori és començar aquest dilluns 19 de novembre amb l'asfaltat del tram d'enmig del carrer, d'Isabel la Catòlica a Góngora, així com la cruïlla amb Espronceda, al mercat. Eixa mateixa nit es preveu que ja s'òbriga al trànsit la cruïlla del carrer Góngora, una de les que més problemes dona quan està tancada perquè és la que dóna accés directe al centre. I la intenció és obrir tot el tram al trànsit el divendres 24 de novembre, una vegada finalitze la pintura del vial. Açò permetrà tancar l'últim tram del carrer, des de Góngora a Isaac Peral, per a continuar amb els treballs d'Entença.

Des del consistori expliquen que tot i que volien esperar a l'asfaltat per a col·locar el mobiliari, "s'està treballant de valent per avançar l'emplaçament de les papereres i està previst que d'ací a poc temps comence la instal·lació de l'arbrat i el muntatge dels fanals en els trams compresos en la primera i segona fase". I es manté la previsió de poder obrir al trànsit el carrer abans que acabe l'any, tot i que encara queden detalles per completar. El regidor Manolo Gomicia diu que "estem davant d'una de les obres fonamentals de la ciutat. Sabem que totes les obres són molestes però estem treballant intensament per a avançar tot el possible els terminis previstos en un principi, obrint al trànsit de vehicles, encara que cal entendre que les obres no estan acabades".