El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Avanzar d'Alcoi lliura una rampa de fusta al temple de Sant Roc per facilitar l'accés a les persones amb mobilitat reduïda

Avanzar d'Alcoi lliura una rampa de fusta al temple de Sant Roc per facilitar l'accés a les persones amb mobilitat reduïda / Avanzar
A més l'associació, ha celebrat la 1a jornada sobre assistència personal.

L'associació Avanzar d'Alcoi va celebrar en el centre social de la zona alta la primera jornada sobre assistència personal i a més ha lliurat una rampa de fusta al temple de Sant Roc per a facilitar l'accés a les persones amb mobilitat reduïda.

Per motiu de poder facilitar l'accés a les persones amb mobilitat reduïda al temple de Sant Roc, l'associació Avanzar d'Alcoi (persones amb diversitat funcional), ha lliurat una rampa de fusta per a salvar el graó existent. A banda també facilitarà l'accés als carrets de la compra i als dels xiquets. Després d'una xicoteta reforma, les obres veuran la llum d'ací a poc temps.

A banda l'associació Avanzar ha celebrat en el centre social de la zona alta, la 1a jornada sobre assistència personal amb una notable assistència de públic. La benvinguda ha sigut per part de la presidenta Empare Camps i la regidora de Serveis Socials Aroa Mira ha presentat l'exposició de les diferents ponències.

“Com entendre l'assistència en la infantesa, obstacles que posa l'administració “ per Almudena Frances Mora.

“Ajudes tècniques: noves tecnologies per a fer més fàcil la vida quotidiana" per Daniel Martinez Aparisi

“Assistència personal per a una vida independent” per Ismael Llorens Santamaria

Per acabar van gaudir tots d'un refrigeri.