El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Baixa el nombre de residències amb casos positius

17 residències deixen d'estar en el llistat de centres amb coronavirus. I la xifra de noves morts és quasi la meitat que ahir, de 27 a 15. Tot i això, ja hem perdut 233 residents. 

Han mort 15 majors en l'últim dia, i ja són 233 les morts registrades. Les noves morts suposen un terç del total de les morts registrades en les últimes 24 hores, un descens respecte a l'última actualització on suposaven la meitat.

També ha descendit notablement les residències de majors on s'ha detectat algun cas, i ara són 89, 17 menys que ahir. Ana Barceló explica que aquest descens es deu perquè en algunes tan sols hi havia un professional sanitari que havia dinat positiu, i després de la quarantena i recuperació no ha evolucionat cap brot al centre.

Els residents que han donat positiu en totes aquestes residències són 976, 86 més que ahir, però sí que s'ha reduït els professionals sanitaris positius en 20, i ara són 239.

Ha incrementat en una les residències intervingudes i ja en són 13, la nova pertany a Castelló. A la nostra província continuen sent cinc, almenys dos a les nostres comarques, a Alcoi i Onil.