El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Balanç de la primera fase de la temporada de l'ARAMULTIMÈDIA FS

Escrit per Vicent Sanchis

Aquesta setmana ha finalitzat la lliga regular de la tercera divisió de futbol sala local, en la qual milita l'equip d'aquest mitjà de comunicació, l'Aramultimèdia FS. Els nostres han acabat perdent davant el Papeleria y Libreria Universal per 2-4 en un partit en el qual ja no es jugaven massa pel que respecta a la classificació, ja que el desenllaç del partit no canviaria la sexta plaça a la qual l'Aramultimèdia ha de conformar-se en aquest primer any a la competició Escrit per Vicent Sanchis

Aquesta setmana ha finalitzat la lliga regular de la tercera divisió de futbol sala local, en la qual milita l'equip d'aquest mitjà de comunicació, l'Aramultimèdia FS. Els nostres han acabat perdent davant el Papeleria y Libreria Universal per 2-4 en un partit en el qual ja no es jugaven massa pel que respecta a la classificació, ja que el desenllaç del partit no canviaria la sexta plaça a la qual l'Aramultimèdia ha de conformar-se en aquest primer any a la competició.

El campió del grup ha sigut el Maluckamel que ha signat una primera fase imparable amb 16 victòries i tan sols 1 empat i 1 derrota, tot i que ha estat seguit molt de prop pel Planes. Quant a gols els nostres han finalitzat amb un bagatge de 57 a favor i 65 en contra, sent el màxim anotador Cristian amb 12 gols.

Per desgràcia, amb la nomenada sexta plaça, s'han quedat a les portes de lluitar per la fase d'ascens a les que donen opció als cinc primers classificats de cada grup. La baixa de Ximo, el porter de l'equip, durant gran part de la temporada, pot ser una de les raons principals que ha impedit als nostres donar "alguna sorpresa" en els enfrontaments contra els 5 primers i estar lluitant a hores d'ara per una plaça cap a segona divisió.

Ara l'equip jugarà una segona fase per la permanència, que esperem que aconseguisquen sense grans dificultats, doncs compten per victòries tots els partits jugats contra els rivals de la zona baixa, a excepció, precisament, del jugat esta setmana davant el Papeleria.

En el grup de la permanència s'hi sumaran nous rivals de l'altre grup de tercera (els classificats a partir de la sexta posició: Rayo Alcoyano Cafeteria Evohe, Arpa Textiles, La Caldera FS, Sporting de Malibú y Fontaneria Alcoyana-Yotab), als equips de les mateixes posicions que ja militaven contra els nostres (Papeleria y Libreria Universal, SR Team, Espetos FC y Rayo Alcibi FS). Aquesta fase del campionat, a la qual no deuen confiar-se, també servirà com a preparació en vista de la copa on els rivals tornaran a ser més forts de nou.

El proper cap de setmana tindrà lloc el primer partit d'aquesta segona fase del campionat. Però, haurem d'esperar fins a la publicació del comité de la lliga comarcal de futbol sala per conèixer els emparellaments i les dates de cada jornada en aquesta fase.

Escrit per Vicent Sanchis