El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Baldoví i Cerradelo proposen optimitzar l'estació de busos d'Alcoi i convertir-la en intermodal

  • Joan Baldoví ha avançat que participarà de les entrades dels Moros i Cristians d'Alcoi

Prioritat, les infraestructures. Joan Baldoví, candidat per Compromís a presidir la Generalitat Valenciana, i Àlex Cerradelo, candidat a alcalde per Alcoi, consideren que una ciutat com Alcoi mereix unes infraestructures òptimes. I per això proposen que l'estació d'autobusos, que consideren infrautilitzada, hauria d'albergar el tren, el bus urbà i el bus de llarg recorregut.

Visita de Joan Baldoví a Alcoi per fer costat Àlex Cerradelo i la llista de Compromís per Alcoi. A banda de departit amb els veïns i veïnes de la Zona Nord, han parlat per als mitjans de comunicació en l'estació de Renfe.

Baldoví ha reconegut que Compromís, des de Madrid on ell ha estat diputat els últims anys, han lluitat perquè les inversions al tren Alcoi-Xàtiva arribaren, però que resulta realment difícil aconseguir-ho. "Tot és molt lent i complicat, però hem aconseguit alguns diners per a la línia. Alcoi és una ciutat prioritària i molt important que requereix d'unes infraestructures millors. No només en direcció a València i les Comarques Centrals, també cap al sud".

Per això, Baldoví s'ha compromés a lluitar per millorar les comunicacions entre Alcoi per tren en els pròxims quatre anys des de la Generalitat.

Cerradelo

El candidat per Compromís a Alcoi, Àlex Cerradelo va més enllà i considera importantíssim optimitzar l'estació d'autobusos, "que no és que estiga nova, però sí poc utilitzada. Hauríem de convertir-la en una estació intermodal d'on isqueren i arribaren trens, busos urbans i de llarg recorregut".

Badoví en Festes d'Alcoi

El candidat a presidir la Generalitat ha recordat que ja ha participat de les Festes de Sant Jordi, i que recorda especialment baixar per Sant Nicolau vestit de fester. I que enguany, si tot va bé, tornarà a estar el dia de les entrades.