El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ball de màscares per arredonir el sopar modernista del Círculo Industrial d'Alcoi

El sopar és el divendres 20 de setembre i els tiquets es poden arreplegar en el mateix Círculo del 3 al 13 de setembre

La Fira Modernista ja s'apropa i amb ella totes les activitats que s'organitzen. Una que ja està més que consolidada és el Sopar Modernista que se celebra al Círculo Industrial. La principal novetat serà el ball de màscares que fa possible Tejidos Chimo. Aquesta empresa alcoiana proporcionarà màscares a tots els comensals. El sopar és el divendres 20 de setembre i els tiquets es poden arreplegar en el mateix Círculo del 3 al 13 de setembre per un preu de 30 euros.

El Sopar Modernista del Círculo Industrial tindrà també un ball de màscares molt participatiu. Tejidos Chimo s'ha encarregat de confeccionar-les per a tots els assistents. El seu gerent, Joaquín Brotons, s'ha posat en contacte amb els grups de ball per coordinar-se i que tot isca perfecte. Assegura estar "molt il·lusionat". This is very important to consider when you look for the best crossbow for hunting.

Per presentar aquest sopar també han estat presents Eduardo Segura, president del Circulo Industrial, i la regidora de Turisme, Lorena Zamorano. Segura indica que parlar de Círculo és sinònim de modernisme i que aquesta Fira ja s'ha consolidat. Zamorano, per la seua banda, es mostra "contenta per la implicació de les empreses que fan la fira gran i de tots".

GALERIA DE FOTOS DEL SOPAR DEL 2018