El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

2.000 euros per a Fundació Novaterra: la recaptació del 'poble' en el Ban Reial d'Alcoi

Moment del lliurament de la recaptació / Ajuntament Alcoi

La zona reservada per a persones sordes amb interprete de llenguatge de signes és a la Casa de la Cultura

El Grup de danses Carrascal ha lliurat un any més la recaptació del donatiu que fan els participants com a poble en el Ban Reial. Ha sigut durant l'assaig que es fa a l'Àgora. Aquest és un acte més solidari del Nadal Alcoià.

El total recaptat ha estat de 2.000 euros que la presidenta del Carrascal, Juana Plaza, acompanyada per l'alcalde, Toni Francés, i la regidora de Polítiques Inclusives, Aranza de Gràcia, han fet entrega a la Fundació Novaterra.

Pel que fa a aquest 4 de gener, cap a les 18 h, davant del Naixement de la plaça d'Espanya, té lloc el 'Pregó del Tio Piam'. L'escenificació és representada pels components del Grup de Danses Carrascal. El grup puja pel carrer de Sant Nicolau, arreplega en la Glorieta l'Ambaixador i els personatges vivents del Betlem de Tirisiti.

La desfilada del ban pròpiament comença a les 18.30 h des de la Font Redona, recorre el carrer de Sant Nicolau, la plaça d'Espanya, el carrer de Sant Llorenç, l’avinguda del País Valencià, on acabarà. Cal recordar que la zona reservada per a persones sordes amb interprete de llenguatge de signes és a la Casa de la Cultura, segons indica APSAlcoi.

 

TOTA LA INFO DEL NADAL, A ARAMULTIMÈDIA