El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Banc Sabadell debat a Alacant sobre l'estratègia empresarial davant del mercat global

A partir de les 10:30 d'aquest dimecres 14 de novembre a l'auditori del banc, a l'Avinguda Ósca Esplà d'Alacant

Responsables de Banc Sabadell i també empresaris amb notable experiència exportadora oferiran les claus de la internacionalitzacíó en l'actual mercat mundial en una intensa jornada que se celebra a Alacant aquest dimecres.

Es tracta d'una intensa i interessant jornada divulgativa i formativa en la qual es pretenen desxifrar les claus per a la internacionalització de les empreses en el complex mercat global. Una sessió que arranca a les 10:30 del matí en l'auditori del Banc Sabadell en l'Avinguda Óscar Esplà número 37 d'Alacant, i que comptarà amb experts responsables de l'entitat financera amb una dilatada trajectòria i coneixement dels mercats foranis.

És el cas de Carlos Ventura, director general i director de Banca Comercial de Banc Sabadell, qui a les 11 de matí parlarà sobre "El paper del sector financer en els processos d'internacionalització de les empreses".

 

La jornada no només comptarà amb experts financers. Toca coneixer de primera mà què pensen i amb quin panorama s'han trobat els empresaris en les seues vendes a l'exterior i quines són les seues estratègies. Per això, en acabar la primera conferència, s'establirà un col.loqi amb empresaris de la categoria i solvència del president de l'empresa de Castalla, ACTIU, amb la presentació i moderació del subdirector general de Banc Sabadell i director de la Territorial Est, Jaime Matas.

 

Els empresaris convidats són:

Francisco Lorente Calpes, president Mediterranean Shipping Company Espanya, SLU

Santiago Vallejo Izquierdo, president Pinturas Isaval, SL

Vicente Berbegal Pérez, president Actiu Berbegal i Formas, SA

 

Després del debat obert amb els assistents, tancarà la jornada Jaime Guardiola, conseller delegat de Banc Sabadell