El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Bankia bateja amb el nom de 'Plis Play' les seues hipoteques brossa

Plis Play + Bankia, quina combinació

Uns fons que deuen ser com una gran i insistent ressaca de café licor que molesta els dirigents del banc que dirigí com a conseller delegat l'alcoià Francisco Verdú.

En honor al PLIS PLAY, la popular beguda alcoiana: Café Licor i Coca Cola. Així ha batejat BANKIA una cartera d'actius problemàticsque vol vendre al mercat estranger. Són 3000 hipoteques refinançades de les quals el banc vol desfer-se per a recuperar uns 300 milions d'euros.

3000 hipoteques 'tòxiques' que causen molts problemes de morositat a Bankia. Com una gran i insistent ressaca de café licor que molesta els dirigents del banc que dirigí com a conseller delegat l'alcoià Francisco Verdú. No sabem si en el seu honor i els temps difícils de les targetes black, ara Bankia vol col.locar en el mercat eixos préstecs. I no han tingut millor idea que anomenar al projecte de venda; PLIS PLAY, en honor a la famosa beguda alcoiana.

El banc vol vendre les hipoteques a bancs estrangers i vol culminar l'operació abans de final d'any. Segons l'entitat, "l'operació ha sigut anomenada per l'equip de desinversions de Bankia com a Projecte PLIS PLAY, en referència a una beguda alcoiana. La particularitat d'aquesta venda és que les hipoteques incloses no són 100% moroses sinó sub-estàndard i per tant han presentat alguns impagaments en els últims 12 mesos.