El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Banyeres de Mariola s'ompli de màgia i fantasia

Més de 350 actors participen a l'obra

La població de Banyeres de Mariola es trasllada a una època medieval per a viure un cap de setmana màgic amb la representació teatral de "La llegenda de Sant Jordi, el drac i la princesa". L'obra, que es representa cada tres anys, es podrà veure per última vegada aquest dissabte dia 14 a les 22:00. ARAMULTIMÈDIA no s'ha volgut perdre aquest gran esdeveniment i ofereix aquest vídeo resum.

La població de Banyeres de Mariola es trasllada a una època medieval per a viure un cap de setmana màgic amb la representació teatral de "La llegenda de Sant Jordi, el drac i la princesa". Aquesta obra es representa cada tres anys i participen vora 350 actors, dels quals la gran majoria són veïns del poble. Amb més de 30 anys de vigència, l'obra conta la llegenda de Sant Jordi en la que un regne, sotmés a la voluntat d'un drac, havia de sacrificar a una donzella a l'any oferint-se-la a aquest, perquè pogueren viure en pau. Quan el torn de la princesa aplega, Sant Jordi a lloms del seu cavall blanc mata al drac, salvant així a la princesa i al poble.

L'obra, adaptada per primera vegada per Jordi García Vilar, està plena d'efectes especials, balls, música i emotivitat, en la que sempre, amb cada nova representació, trobem signes que identifica els nostres temps dins d'un context medieval. Tot aquest còctel cultural, dirigit per Juanjo Serrano i amb música de Miquel Paya i Jorge Pérez, es podrà tornar a veure en l'última sessió del dia 14 a les 22:00. ARAMULTIMÈDIA no s'ha volgut perdre aquest gran esdeveniment i ofereix aquest vídeo resum.