El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Banyeres desinfecta els accessos al centre de majors

La fumigacio / AM
  • Els treballadors municipals han concentrat la seua feina en aquesta ocupació preventiva

Les brigades de neteja de jardins i de la brossa de Banyeres de Mariola han treballat de valent per desinfectar les zones més sensibles de la població. Una de les més importants i tenint com a referència el que ha passat a l'hospital d'Oliver, ha estat la de tractament dels accessos i l'edifici del centre de majors.

Partint que la franja d'edat més vulnerable en la crisi del coronavirus són els majors, i atenent a la situació patida a l'hospital d'Oliver d'Alcoi i a molts altres geriàtrics de l'Estat, l'Ajuntament de Banyeres de Mariola ha decidit desinfectar a consciència els accessos i l'edifici del centre geriatric de la localitat per evitar mals majors.


Així, en dues onades (diumenge i dilluns) les brigades de jardins i de la brossa s'han reconvertit temporalment i  han netejat l'edifici per fora. Cada tanda han invertit 24.000 litres de producte desinfectant.

A banda del centre de majors, han netejat les zones més sensibles: Centre de Salut, comerços més concorreguts, farmàcies, mercat, ajuntament i fruiteries.