El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Banyeres desinfecta els accessos al centre de majors

La fumigacio / AM
  • Els treballadors municipals han concentrat la seua feina en aquesta ocupació preventiva

Les brigades de neteja de jardins i de la brossa de Banyeres de Mariola han treballat de valent per desinfectar les zones més sensibles de la població. Una de les més importants i tenint com a referència el que ha passat a l'hospital d'Oliver, ha estat la de tractament dels accessos i l'edifici del centre de majors.

Partint que la franja d'edat més vulnerable en la crisi del coronavirus són els majors, i atenent a la situació patida a l'hospital d'Oliver d'Alcoi i a molts altres geriàtrics de l'Estat, l'Ajuntament de Banyeres de Mariola ha decidit desinfectar a consciència els accessos i l'edifici del centre geriatric de la localitat per evitar mals majors.


Així, en dues onades (diumenge i dilluns) les brigades de jardins i de la brossa s'han reconvertit temporalment i  han netejat l'edifici per fora. Cada tanda han invertit 24.000 litres de producte desinfectant.

A banda del centre de majors, han netejat les zones més sensibles: Centre de Salut, comerços més concorreguts, farmàcies, mercat, ajuntament i fruiteries.