El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Banyeres desinfecta els seus carrers

Operari desinfecta els carrers de Banyeres

Els treballs van començar el passat dilluns i continuaran al llarg de la setmana que ve.

Les tasques de desinfecció als carrers de Banyeres també s'estan intensificant per tal de complir amb el protocol de prevenció de contagis per Covid-19. Els primers llocs on s'ha actuat són els emplaçaments on hi ha serveis bàsics, així com un major trànsit de persones.

Centre de Salut, farmàcies, correus o el mercat són alguns dels indrets on s'han intensificat aquestes tasques de desinfecció, sumats a les baranes, papereres, contenidors, etc. Els treballs van començar el passat dilluns i continuaran al llarg de la setmana que ve.

D'altra banda l'Ajuntament continua atenent el veïnat a través del correu habilitat -banyerescovid@portademariola.com- o per telèfon en els números 966564315 i 966567475. A més, es pot trobar tota la informació sobre la situació generada pel Covid-19 al web municipal.

El consistori també recorda a la població que no es poden cremar restes de poda ni transitar per la muntanya mentre dure el Decret d'Alarma. Per aquest motiu queden suspesos tots els permisos de crema de forma indefinida fins a una nova resolució que dispose el contrari.