El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Banyeres inaugura el Museu de la Farmacia

Cartell de la inauguració del Museu de la Farmàcia

El Museu de Farmàcia podrà visitar-se tots els dies de 12.00 h a 13.30 h.

Pròxim dissabte 8 de setembre a les 18.00 h. Banyeres inaugurarà el pròxim dissabte 8 de setembre el Museu de la Farmàcia, que s'afig a l'illa de museus situats a Vil·la Rosario, on també estan situats altres museus com el del paper.

Per a acollir aquest museu s'ha arreglat la casa contigua a l'oficina de Turisme del parc municipal de Vil·la Rosario. L'Ajuntament ha habilitat aquestes dependències on s'exposarà de manera permanent una col·lecció d'objectes relacionats amb aquesta disciplina com recipients, instrumental de laboratori, publicitat, etc. A més, els visitants podran conéixer cada un dels espais que tenen aquestes botiges, i els laboratoris.

El museu dedicarà un lloc específic per fer un repàs per l'història de les farmàcies de Banyeres on es recolliran els esdeveniments més importants de cadascuna d'elles.

La casa on estarà situat aquest museu tindrà dos zones, la primera d'elles serà permanent i és un estarà situat aquest Museu de la Farmàcia i que podrà visitar-se de 12.00 a 13.30 h. La segona zona albergarà exposicions temàtiques temporals.

El dissabte dia 8 de setembre, després de la inauguració, al mateix parc municipal de Vil·la Rosario, tindrà lloc el concert de jazz de Cristina Blasco Quartet "Com un gust meu". Aquesta actuació està dins de la sisena edició del "Jazz amb la Manco" organitzat per la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat.