El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Banyeres presenta el CEIP Alfonso Iniesta perquè siga millorat amb el 'Pla Edificant'

Reunió entre Conselleria i el consistori de Banyeres / Ajuntament Banyeres
Ajuntament i Conselleria s'han reunit per parlar del pla que destina 213 milions d'euros amb aportacions locals i autonòmiques

Banyeres de Mariola ha fet la sol·licitud al pla i la Generalitat serà la que generarà el crèdit al qual s’ha acollit l’Ajuntament. El projecte presentat és l'ampliació del CEIP Alfonso Iniesta amb la construcció d’un aulari d'infantil i un conjunt de millores en l'edifici principal de Primària

En la reunió entre l'Ajuntament de Banyeres i la Conselleria d'Educació, s’han estudiat les actuacions a fer en matèria d'infraestructures escolars a Banyeres de Mariola que es tramitaran a partir del 2018, ja que el Govern municipal s'ha adherit al 'Pla Edificant' promogut per la Generalitat. El projecte presentat és l'ampliació del CEIP Alfonso Iniesta amb la construcció d’un aulari d'infantil i un conjunt de millores en l'edifici principal de Primària.

El 'Pla Edificant' de la Conselleria d'Educació pretén agilitzar les gestions per a la construcció i millora dels centres educatius valencians i permetrà a l’Ajuntament avançar en la tramitació de l’expedient per a l’actuació al centre educatiu d’Infantil i Primària Alfonso Iniesta. Banyeres de Mariola ha fet la sol·licitud al pla i la Generalitat Valenciana serà la que generarà el crèdit al qual s’ha acollit l’Ajuntament.

Conselleria ha previst un pressupost de 213 milions d'euros per al 2018 en matèria d'infraestructures educatives. Als 102 milions que es destinen des d'Educació a aquest objectiu per al pròxim any s'hi sumen 111 milions a disposició dels ajuntaments valencians per a agilitzar la licitació de les obres i, per tant, la construcció i la intervenció als centres educatius que ho necessiten.