El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Banyeres recupera el clàssic Cine Mariola

Edifici adquirit per l'Ajuntament de Banyeres.

L'Ajuntament de Banyeres de Mariola ha adquirit l'emblemàtic Cine Mariola, una sala de projecció amb més de 30 anys d'activitat durant el segle passat. El cost de l'operació ha sigut de 550.000 € i el consistori banyerut encara ha de decidir la seua utilització.

L'immoble té fama en el municipi, ja que va ser construït en la dècada dels 50 del segle passat com a Cine Mariola. Després de 30 anys d'activitat com a sala de projeccions, amb una primera etapa com a cine d'estiu descobert, va ser adquirit posteriorment i reconvertit en restaurant, tot i que feia uns anys que es trobava en una situació d'inactivitat.

Ara l'Ajuntament l'ha adquirit amb fons propis per 550.000 euros. Pel que fa al seu futur, asseguren des del govern local que "s'ha de fer un estudi tècnic de l'edifici. Més endavant, i solucionades algunes deficiències, es veuran totes les possibilitats d'utilització que té l'espai".

Encara que l'operació es va formalitzar fa algunes setmanes, l'Ajuntament de banyeres ha volgut endarrerir l'anunci per tal de no fer-lo coincidir amb la passada campanya electoral i la voluntat de l'Ajuntament de "no interferir en aquest procés".