El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Banyeres tindrà un assentament reial visitable el 4 i 5 de gener

L'activitat amb totes les mesures sanitàries i només podran estar alhora 150 persones durant l'espai delimitat a Villa Rosario

Els Reis d'Orient ja venen cap a les nostres comarques i també passaran per Banyeres. L'assentament reial estarà ubicat al Parc de Villa Rosario el 4 de gener durant la vesprada i el 5 de gener durant tot el dia.

Banyeres també es prepara per a rebre a Ses Majestat d'Orient. En el Parc de Villa Rosario estarà situat l'assentament reial que podrà ser visitat per grans i xiquets. Segons ha contat a ARAMULTIMÈDIA la vicepresidenta de l'Associació Amics dels Reis de Banyeres, Maria José Francés, unes 2.600 persones visitaran l'assentament.

L'organització és total i l'activitat compta amb totes les mesures higiènic-sanitàries. En el recorregut marcat per visitar l'assentament reial, només poden estar 150 persones alhora. S'han marcat uns horaris molt concrets i cada grup estarà format per 6 persones, seguint les restriccions de la Generalitat Valenciana. Els Reis han decidit que el dia 4 els protagonistes siguen, majoritàriament, els adults, mentre que el 5 de gener serà el torn dels més menuts, com s'ha fet en anys anteriors.

Banyeres no tindrà Cavalcada, però els Reis han volgut estar al municipi en aquest any complicat. L'Assentament comptarà amb la presència d'uns 35 personatges on apareixeran escenes com l'adoració, el castell d'Herodes, el pessebre i alguns artesans.