El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Bárbara Palau, Pau Huerta i Natalia Torró guanyen el 8é Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil a Ontinyent

Bárbara Palau, Natalia Torró i Pau Huerta

El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent acull l’entrega de premis als millors relats crítics dels joves de la capital de la Vall d’Albaida.

En la primera categoria ha estat guanyadora Bárbara Palau Vidal, alumna del col·legi Sant Josep, amb l’escrit La dona i la ciència un cas particular. Els estudiants Pau Huertas Solís i l’alumna Natalia Torró Sanchez, els dos de l’I.E.S Jaume I, han estat els guanyadors de la segon i tercera categoria, respectivament, Pau amb l’escrit Responsabilitat i Natalia amb el text COVID-19 com ha agreujat les diferents problemàtiques que arrossegava el jovent (emancipació, treball, economia…)

El lliurament de premis ha comptat amb David Gandia i Marta Meneu, autors de Destinos Opuestos i El Senyal, respectivament. David va guanyar aquest Concurs en edicions anteriors; mentre que Marta, qui va iniciar al 2017 el seu canal de Youtube anomenat 'laprestatgeria' per a promoure la lectura en valencià, ha aconseguit convertir-lo en un projecte de divulgació literària transmèdia.

Durant l'acte els dos escriptors convidats han destacat l'importància i la responsabilitat de la juventut per mantindre viva la llengua valenciana.