El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Barxell, de nou sense cobertura

L'antena de telefonia, als terrenys del Castell de Barxell

El gerent del Castell de Barxell, qui cedeix tant l'espai on està l'antena com l'energia que la manté activa, assegura que l'empresa de telecomunicacions no li ha pagat res des que està en marxa, i que li deu 4 mesos. Ha informat als veïns per explicar que lamenta els fets però que "jo ja no pague més la festa fins que es posen al dia".

Fa tres mesos que anunciàvem que, per fi, la zona de les urbanitzacions d'El Baradello, Barxell, Montesol i el Sergent tenien cobertura mòbil. Doncs ha durat poc. Xavi Martínez, gerent del Castell de Barxell on està ubicada l'antena i qui la subministra d'energia, assegura que l'empresa de telecomunicacions que gestiona l'antena, Telxius, filial de Telefónica, no li ha pagat res des que es va activar la cobertura. Diu que li deuen 4 mesos: de març a juny. 

En un missatge que ha difós entre els veïns, explica que s'ha intentat posar en contacte amb Telxius però que ni li contesten al telèfon ni als requeriments per escrit. Així les coses, assegura que després de "81 dies de paciència", ha decidit apagar l'antena. "El cas és que la cobertura està costant-me bons diners de la meua butxaca, i com tots comprendreu, no procedeix. Jo ja no pague més la festa fins que no es posen al dia". Martínez també confia que l'empresa es pose al dia en els pagaments i puga tornar a connectar l'antena. 

Des d'ARAMULTIMÈDIA hem intentat contactar tant amb Telxius com en Telefònica, sense èxit de moment. També valorem les reaccions que ens arriben dels veïns, i ampliarem la notícia en cas d'haver novetat.