El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Basquet d'altura a Alcoi. Valencia Basket vs l'UCAM Múrcia al Francisco Laporta

Cartell partit/Facilitat per l'Ajuntament d'Alcoi

Aquest serà el primer partit de la pretemporada del Valencia Basket.

El partit té lloc aquest dijous 30 d'agost a les 20:00 al Poliesportiu Municipal Francisco Laporta, concretament en el pavelló Mútua Levante. Entrada gratuïta.

Aquest dijous és un gran dia per a l'esport i tots els amants d'aquest. Alcoi podrà gaudir d'un partit oficial de l'ACB, pel que després de tant de temps, la ciutat rebrà aquesta pretemporada al Valencia Basket i l'UCAM Múrcia, convertint-se en el primer partit de la pretemporada del Valencia.

Cal dir que des del CNB Alcoi i l'Ajuntament d'Alcoi es vol que aquests tipus de partits i esdeveniments tinguen molta més continuïtat a la ciutat d'Alcoi.

Per a tots els interessats, hui podreu gaudir d'un partit emocionant, on dos grans equips de l'ACB es faran front, per tant, si voleu anar, no hi ha cap problema, perquè l'assistència del partit és totalment gratuïta, així que totes les persones tenen l'oportunitat d'assistir. Recordem, aquest dijous 30 d'agost a les 20:00 al Poliesportiu Municipal Francisco Laporta, concretament en el pavelló Mútua Levante. I tot açò amb entrada gratuïta.