El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Batoi celebra aquest cap de setmana els dies centrals de les festes amb novetats com una batalla de galls

El punt i final el posarà el tradicional ’Concurs de Paelles’ el diumenge.

Aquest divendres de matí hi haurà festa de l'aigua, la volta en bicicleta pel barri i campionat de cotos de futbol sala. Per la vesprada tindrà lloc el BatoiRock, seguit de la final de la batalla de galls i l'actuació de coneguts rappers.

El barri de Batoi està celebrant durant tota la setmana activitats i ha organitzat per a aquest cap de setmana els actes centrals de les festes. Ja han tingut lloc alguns actes com el recull de fotografies del barri, el record de la panificadora corbí, risoteràpia, gymkana per a menuts, decoració dels carrers, jocs i tallers.

També va tindre lloc el passat dijous el joc de petanca, el concurs de dibuix, el campionat de cotos, l’actuació de titelles i la nit de teatre.

Aquest divendres a les 8:30h serà la ‘despertà’ per convocar els veïns a la festa i a les 11h tindrà lloc una batalla de galls de joves rappers, com a novetat d’aquesta edició. A les 12:30h serà la festa de l’aigua. També serà la volta al barri en bicicleta dirigida per la Unió Ciclista Alcoyana. A les 17:30h seran les finals del campionat de cotos i el torneig de futbol sala de 5 a 14 anys.

El BatoiRock serà a les 20:30h, un mític de les festes del barri, i estarà coordinat amb l’activitat posterior que serà la final de la batalla de galls realitzada pel matí. Després tindrà lloc l’actuació de Minus, Crisan i Mateu DJ que son rappers coneguts, serà a partir de les 24h.

El dissabte hi haurà portes obertes a la piscina, i a les 11h tindrà lloc l’activitat ‘autos locos’. Els veïns que participen han construït uns vehicles amb fustes i altres materials per poder-se tirar costera avall. Es continuarà amb el torneig de futbol sala, mentre que al bar Paquito hi haurà una actuació musical. A les 19:30h serà el concert Folk Ibèric i a les 23h la discomobil ‘DJ dels Barris’, on actuaran amateurs i professionals del barri.

El pròxim diumenge serà ja l’últim dia. Radio Gymkana estarà al Parc de la Via. A les 11hserà la missa pels difunts del barri, seguida d’un homenatge als majors. El punt i final el posarà el tradicional ’Concurs de Paelles’.