El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Batoi disposarà d’un espai polivalent per a dinamitzar socioculturalment el barri

Vista de Batoi des del Castellar

El treball s'està realitzant en diferents eixos d'actuació: Batoi participatiu, Batoi Productiu, Batoi Sostenible, Batoi espai per viure i conviure, Batoi accessible, Batoi inclusiu i Social.

L'Ajuntament d'Alcoi ha consignat una partida econòmica en el pressupost 2019 per a la creació d'un espai destinat a la dinamització cultural i social del barri de Batoi. El govern local està treballant juntament amb el veïnat del barri per a fer realitat aquest projecte.

El treball s'està realitzant en diferents eixos d'actuació: Batoi participatiu, Batoi Productiu, Batoi Sostenible, Batoi espai per viure i conviure, Batoi accessible, Batoi inclusiu i Social, tot açò materialitzant en projectes que s'extrauran gràcies al pla estratègic que s'està portant endavant al barri.

Recordem que la Regidoria de Democràcia Participativa va encarregar un diagnòstic de Batoi que servisca com a full de ruta. Una reivindicació realitzada per l'Associació de veïns de Batoi i que el govern considera "prioritària".

La regidora de Democràcia Participativa, María Baca, afirma el següent: "Creem que és l'hora de Batoi. El barri sempre ha tingut demandes i s'han incorporat diferents serveis però d'una manera poc estructurada i, a vegades, pensant més en el curt termini que en el futur del barri, ara tindrem una de les necessitats que tant els veïns com aquest procés estan determinant".