El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Batoi es posa a l'última en educació i tecnologia en la Jornada Novadors de Dénia

El CIP FP Batoi ha presentat en les jornades el projecte 'I ara què?', que aposta per una metodologia activa i potenciar el creixement personal dels alumnes mitjançant l'aprenentatge-servei.

El CIP FP Batoi ha participat en la 15 edició de les jornades Novadors, 'No hi ha Pla B', que enguany s'han celebrat a Dénia. Són unes trobades d'experts en noves tecnologies i educació, on es posen al dia de les últimes novetats en aquest àmbit.

I allí ha estat el centre alcoià per a presentar el projecte 'I ara què?', desenvolupat pels alumnes de diferents cicles del centre: Sistemes Macroinformàtics i Xarxes; Animació Sociocultural i Turística; i Gestió Administrativa. Amb aquest projecte Batoi aposta per Formació Professional de Qualitat, on es treballa la Gestió del Canvi. I se centren en dos aspectes: una de creixement personal de l'estudiant, i altra per a saber gestionar els drets i obligacions derivats d'una relació laboral. Ací pren importància la metodologia de l'aprenentatge-servici que Batoi aplica, amb accions per als estudiants que suposen aplicar la teoria però també col·laborar amb la comunitat.

Coneix més del centre en els seu perfil de FacebookTwitterInstagram.