El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Batoi rendeix homenatge a “la Senyora Concha” pel seu amor al barri d'Alcoi

"La Senyora Concha" en l'homenatge / Ajuntament d'Alcoi

Concepción Romero Ponce és una de les veïnes més velles del barri de Batoi, on va començar la seua nova vida als anys 50 amb dos xiquets i un embarassada d'un tercer.

 

Concepción Romero Ponce és una de les veïnes més majors del barri. També coneguda com “la Senyora Concha”, Concepció va nàixer l’1 de novembre de 1928 en Ronda (Màlaga), des d’on va vindre a viure a Alcoi amb dos fills i embarassada d’un tercer als anys 50. En Alcoi va començar la seua nova vida i va aprendre a llegir i escriure als 65 anys. Hui en dia té 92 anys, la seua família hi ha augmentat, té fins i tot una rebesneta.

El barri de Batoi, un any més, realitza el seu homenatge particular i emotiu a una de les seues veïnes més majors, “la Senyora Concha”. Aquest acte està organitzat per l'Associació de Veïns i, any tras any, reuneix a familiars, amics, veïns de Batoi i membres de la corporació municipal.

La Senyora Concha és molt especial per al barri de Batoi des de que va començar la seua nova vida en Alcoi en cerca de noves oportunitats. Concepción ha sigut molt volguda des de sempre i els seus veïns li tenen una estima molt gran, com és el cas d’Antonio Francés, alcalde d’Alcoi.

L’edil té una especial relació amb La senyora Concha, perquè és el net de la “Senyora América”, veïna i amiga de l'homenatjada que es van ajudar mútuament durant una època molt difícil.

Francés, per tant, no podia faltar a l’homenatge, on es va mostrar molt emocionat i li va agrair a Concha “la fortalesa i valentia que ha demostrat al llarg de la seua vida”.