El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Bé Muro bé! El Club Handbol Muro Femení presenta la seua equipació

Fotos realitzades per Rafa Romero Image Hunters Photography

Natxo Sellés Restaurant és el principal patrocinador, però l'equip té més de 60 col.laboradors que li donen suport

És l'únic equip d'handbol femení a les nostres comarques. Juguen el primer partit de lliga aquest diumenge 7 d'octubre a les 12 h al Pavelló de Muro contra l'Algirós.

Natxo Sellés Restaurant de Cocentaina ha acollit la presentació de les equipacions del Club Handbol Muro Femení per a la temporada 2018/2019. Familiars, amics, jugadores i cos tècnics han assistit a aquesta presentació per donar a conèixer aquest esport minoritari a les nostres comarques.

Cal destacar que aquest club té més de 60 patrocinadors i col·laboradors que donen suport a l'equip. Amb aquest acte s'ha volgut donar visibilitat també als patrocinadors que permetran una temporada amb garanties.


 

 

 

 

 

 

 

 

La presidenta del Club, Bea Cortell, ha destacat que "malgrat que l'handbol femení és un esport minoritari a la comarca, gràcies a l'esforç de jugadores, cos tècnic, patrocinis i institucions públiques, han sigut capaços de 'colar-se' en l'agenda esportiva de la Comunitat Valenciana". En nom dels patrocinadors ha parlat un d'ells, com és Quino Palací, i Pau Vicedo Pérez, coordinador d'esports de l'Ajuntament de Muro.