El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

#BeAbellaMyFriend , el repte del Col.legi Salesians d'Alcoi per aconseguir la 'Solidaritat Global'

Les abelles són un dels insectes més col·laboratius i solidaris. Amb aquesta idea, el Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer d'Alcoi vol aconseguir la 'Solidaritat Global', un projecte 100% recomanat per al compliment dels ODS.

I quins són els ingredients per a la solidaritat global? Pots aconseguir més informació ací. Una abella sola no fa la mel. Li cal la cooperació i la feina en equip de tot el rusc. Les abelles són clau per a la sostenibilitat humana i mediambiental. Una tercera part dels aliments que es conreen depenen de les abelles.

Per viure aquesta Solidaritat Global hem de ser capaços de construir societats justes, sostenibles i solidàries que necessiten incorporar els següents “ingredients”, tant individual com col·lectivament: “Empatia, sentit de justícia, educació, coneixement de la realitat, afecte, alegria, suport, drets, respecte, diversitat, unitat, ètica, equitat, generositat, dignitat humana, col·laboració, comunitat, complementarietat, interdependència, responsabilitat i compromís”.