El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

BEERS & CO, guanyador absolut dels Premis d'Aparadorisme dels Moros i Cristians d'Alcoi

L'establiment BEERS & CO, situat en el cèntric carrer de Mossèn Torregrosa ha resultat doble vencedor del primer premi d'Aparadorisme Sant Jordi, organitzats per l'Associació de Sant Jordi amb la col·laboració de l'Ajuntament d’Alcoi, la Cambra de Comerç, ACECA i Federació de Comerç d'Alcoi. Una enrramada fidel a la real domina l'aparador de l'establiment.

BEERS & CO ha aconseguit els dos primers premis de les dues categories que entraven en concurs: Millor aparador i millor ambientació interior.
Carlos Benavent ha recollit els guardons de mans del xiquet Sant Jordiet 2019, Álvaro Santacreu i del president de l'Associació de Sant Jordi, Juan José Olcina.


El veredicte del jurat ha sigut el següent:

Categoria Millor Aparador
- Segon Premi: BEERS & CO, C/ Mossén Torregrosa, núm. 9 
- Primer Premi: ENSABONADA COMPLEMENTS, C/ Sant Llorenç, núm. 7

Categoria Millor Ambientació Interior
- Segon Premi: FERRETERIA ALACANTINA, C/ Mestre Espí, núm. 12-14
- Primer Premi: BEERS & *CO, C/ *Mossén Torregrosa, núm. 9

El Jurat del Concurs, convocat per l'Associació de Sant Jordi el componen: Diego Ortiz (Ajuntament d’Alcoi), Clemente Payá (Cambra de Comerç d'Alcoi), Nuria Moltó (ACECA), Alejandro Cerro (Federació de Comerç d'Alcoi), Víctor Hugo Ribes i Mónica Jover (Associació de Sant Jordi), actuant com a Secretari Rafael Francisco Sempere Verdú.En aquesta primera edició dels premis d'Escaparatisme han participat una trentena d'establiments. Tant el president de  l'Associació de Sant Jordi, com el de la Cambra de Comerç, Pablo de Gràcia, han destacat el gran nivell creatiu de les ambientacions i els muntatges decoratius dels comerços, encara que tots dos han coincidit en el desig, per a futures edicions, d'ampliar el nombre de participants.

Rafael Pérez, president d'ACECA, també ha assistit al lliurament de premis i ha felicitat a tots els participants. S'ha congratulat en nom de tots els organitzadors del fet d'haver recuperat un concurs que es convocava fa anys i que va caure en l'oblit.

Per a Juan José Olcina, aquests premis “contribueixen a generar un ambient festiu. És un ingredient més de tots els actes i esdeveniments que se celebren prèviament a la Trilogia moro-cristiana”.