El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Operació antidroga a Alcoi

Operació antidroga a Alcoi

La Policia Nacional i la Guàrdia Civil tenen oberta ara mateix una operació antidroga a les nostres comarques. S'ha detingut diverses persones tant en Alcoi com en altre municipi per concretar. L'operació està a hores d'ara oberta i sota secret de sumari. 

Més informació

Operació antidroga a Alcoi

Begonya Domenech ja és regidora de Compromís Alcoi de forma oficial

Begonya Domenech pren possessió / AM
En el plenari del 18 de desembre ja va prendre possessió

El multitudinari plenari del dilluns 18 de desembre a Alcoi ha començat amb la presa de possessió de Begoña Domenech, com a regidora de Compromís Alcoi. Substitueix en la corporació a la exregidora Sabina Gregorio

El multitudinari plenari del dilluns 18 de desembre a Alcoi ha començat amb la presa de possessió de Begoña Domenech, com a regidora de Compromís Alcoi. Substitueix en la corporació a la exregidora Sabina Gregorio.

Begonya Doménech és diplomada en Naturopatia. Actualment treballa a Alcoi i forma part de Compromís per Alcoi des del 2008 i les eleccions locals de 2015 foren els segons comicis en els quals formava part de la llista de la coalició. Va eixir anomenada Secretària Local de Compromís Alcoi a l'últim congrés local juntament amb el seu equip.