El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Begonya Doménech substitueix a Sabina Gregorio com a regidora de Compromís Alcoi

Nou equip de Compromís Alcoi / Compromís
La nova regidora indica que "més enllà dels entrebancs laborals, no he dubtat a assumir el repte i la responsabilitat"

Domenech, actualment, treballa a Alcoi i forma part de Compromís per Alcoi des del 2008 i les eleccions locals de 2015 foren els segons comicis en els quals formava part de la llista de la coalició. Va eixir anomenada Secretària Local de Compromís Alcoi a l'últim congrés local juntament amb el seu equip

La nova regidora de Compromís Alcoi, Begonya Doménech, prendrà possessió del càrrec en breu. Ha assenyalat que “ha estat una situació sobrevinguda però que, més enllà dels entrebancs laborals, no he dubtat a assumir el repte i la responsabilitat”. No està sent una legislatura fàcil per als membres de Compromís. La mort de Raül Seguí i la renuncia de David Abad per motius personals, s'ha sumat la marxa de Sabina Gregorio.

Sobre aquest canvi de noms, Màrius Ivorra indica que "l’activitat municipal continua i el nostre compromís amb els alcoians és clar i ferm... Tot i això no tinc cap dubte que Begonya serà un pilar fonamental del nostre grup i del futur de la nostra ciutat”.

Begonya Doménech és diplomada en Naturopatia. Actualment treballa a Alcoi i forma part de Compromís per Alcoi des del 2008 i les eleccions locals de 2015 foren els segons comicis en els quals formava part de la llista de la coalició. Va eixir anomenada Secretària Local de Compromís Alcoi a l'últim congrés local juntament amb el seu equip.

Anna Climent ha agraït de nou el treball desenvolupat per la regidora Sabina Gregorio i ha matisat que “esta comunicació no s’ha produït abans perquè la renúncia de Sabina es va comunicar el passat dilluns i, a més, calia deixar un temps als membres de la llista per meditar sobre la seua disponibilitat i possible dedicació al projecte i a Begonya per organitzar tots els tràmits que havia de fer”.