El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Benasau ja està en Festes: coneix la seua programació

Benasau
  • La programació de Festes continua aquest 4 d’agost amb un contacontes anomenat “Paraules que abracen”, que tindrà lloc a la Placeta d'Ares del Bosc a les 20 h.

Com és de costum, Benasau arranca la celebració de les seues festes amb una programació plena de gastronomia, música, cultura i esdeveniments tradicionals com són les misses i les ofrenes a la Verge que ompliran de bon ambient a Benasau i a la localitat d'Ares del Bosc durant tot el mes d’agost.

Un any més, un dels pobles de les nostres comarques celebra les seues festes al mes d’agost, quan hi ha més gent al poble, perquè tot el món puga gaudir de les activitats.

L’Ajuntament de Benasau ha preparat una programació tota plena de diferents activitats destinada a tots els públics que tindran lloc tant en Benasau com en Ares del Bosc, localitat situada dins de Benasau.

La programació va començar el passat 31 de juliol amb un concert de la Banda de Confrides a l’església San Pedro Apòstol de Benasau i continua aquest 4 d’agost amb un contacontes per la integració cultural anomenat “Paraules que abracen”, que tindrà lloc a la Placeta d'Ares del Bosc a les 20 h.

A partir d’aquesta activitat, el poble té programat una mena d’activitats tots els dies fins al dia 28 d’agost, que es donaran per finalitzades les Festes amb un Musical de Cine de la Societat Lírica “El Trabajo” a les 19 hores en l’església San Pedro Apòstol de Benasau.

A continuació la programació de les Festes 2022: