El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Beniassent, un centre de formació per adults on es pot aprendre des de llegir fins a restaurar mobles

Clausura del curs passat en el FPA Beniassent

Més de 1.100 alumnes majors enceten les classes aquesta setmana al FPA Beniassent, en els seus centres de Muro i Cocentaina. 

Beniassent, el centre de Formació de Persones Adultes d'El Comtat, obri un nou curs amb 1.165 alumnes. El centre dóna formació fins a 86 grups d'adults que es reparteixen entre totes les modalitats de formació que s'ofereixen. Perquè a Beniassent s'estudia de tot. Per una banda està la formació reglada per a ensenyar a llegir i escriure o per aconseguir un graduat en educació secundària. També hi ha programes formatius d'idiomes o per accedir a la universitat o graus superiors. I per últim hi ha una ampla oferta de formació no formal, com ara "teatre, pintura i dibuix, activitats de manteniment (ioga, zumba, balls de saló, pilates), guitarra i bandúrria, l'entorn a peu, boixets, restauració de mobles, ceràmica, confecció". En Beniassent el problema és decidir què fer. 

Aquest mateix 17 de setembre se celebra el dia de portes obertes perquè els professors expliquen la distribució dels cursos, les assignatures o les tutories. Serà ja dimarts 18 de setembre quan comencen oficialment les classes, a les 9 hores del matí a Cocentaina i a les 15 hores a Muro. Tot i que el curs comença ja, la matrícula encara està oberta. Més informació ací