El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Benifallim tindrà un nou pàrquing i un accés en el Carrer Sant Vicent

Millores a la piscina Municipal de Benillup / Diputació
El president de la Diputació d'Alacant visita Benillup, Benifallim i Alcoi

El nou accés i el parquing tindran un cost d'uns 90.000 euros. Amb aquesta millora, Sánchez ha dit que "es convertirà en un municipi més amable amb el ciutadà". Altra de les reivindicacions de Benifallim és la de mililorar l'accessibilitat en el seu centre de salut. César Sánchez també ha visitat Benillup per conèixer cm havia estat l'actuació de la piscina municipal, on la Diputació ha invertit 100.000 euros. En la legislatura, el govern provincial ha invertit 17 milions a les nostres comarques

La Diputació d'Alacant hi ha anunciat una nova inversió a les nostres comarques. Es tracta d'un nou accés a Benifallim pel carrer Sant Vicent amb una zona d'aparcament. César Sánchez, president de la Diputació, hi ha anunciat que aquesta millora entrarà dins del Pla d'obres i serveis. Tindrà un cost aproximat de 90.000 euros, dels quals l'Ajuntament aportarà 10.000 euros i el govern provincial altres 80.000.

El que es pretén amb aquesta obra és descongestionar el centre històric de vehicles en època estiuenca, ja que són motles les persones les que acudeixen al municipi amb motiu de les vacances i a vegades es fa difícil moure's. Amb aquesta millora, Sánchez ha dit que "es convertirà en un municipi més amable amb el ciutadà".

José Carlos Barrachina, alcalde de Benifallim, també li ha traslladat altres reivindicacions al president del govern provincial. Una d'aquestes, segons ha contat César Sánchez, ha sigut la de millorar l'accessibilitat en el centre de salut. Actualment hi ha una barrera arquitectònica de 18 escalons per accedir a la primera planta i es fa molt complicat que les persones amb mobilitat reduïda puguen accedir.

El president de la Diputació d'Alacant també ha visitat aquest matí Benillup, acompanyat per l'alcalde, Enrique Coderch, on ha tingut lloc la firma de l'acta de recepció de les obres d'adequació de la piscina municipal, en la qual la institució provincial ha invertit 100.000 euros, sufragant el 95% del cost de la mateixa. 

La nova piscina compta amb un nou sistema de depuració, incloent la demolició i reconstrucció de la caseta de bombes i filtrat, així com la construcció d'un dipòsit de compensació annexe. El projecte ha contemplat també una nova caseta i l'adequació de la vora de la piscina, al mateix temps que s'han escomès les instal·lacions de canonades per a bombament i filtrat. També s'ha actuat en els revestiments i paviments exteriors i s'han reposat les tanques existents. 

La Diputació d'Alacant ha invertit més de 17 milions d'euros en la zona de la muntanya durant la present legislatura en diverses infraestructures que han permès millorar la qualitat de vida dels ciutadans. A més, impulsarà, dins del Pla d'Obres i Serveis 2018-2019, prop d'una vintena d'actuacions a l'Alcoià per valor de 3,7 milions d'euros.