El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Benilloba duplica la inversió en el seu pressupost fins als 19.000 €

El pressupost ha comptat amb el vot favorable dels grups de Compromís i Partit Socialista.

Al plenari on s'ha aprovat el pressupost també s'ha aprovat demanar una subvenció per a emprendre la secció de patrimoni cultural del catàleg de proteccions.

El Ple de l'Ajuntament de Benilloba ha donat llum verda als comptes municipals per a l'any 2019 amb el vot favorable dels grups de Compromís i Partit Socialista. El pressupost valorat en 573.000 € duplica l'apartat dedicat a inversions, fins a arribar als 19.000 €.

Aquesta inversió es destinarà a les direccions de quatre obres que estan punt d’executar-se en el marc de les inversions financerament sostenibles. També es preveu recuperar les antigues cases dels mestres -davant de la Casa del Metge- i també s’invertirà en senyalística turística i en una estació meteorològica, que es posarà en marxa amb l’Institut i la Universitat d’Alacant i que permetrà a Benilloba entrar a la xarxa d’Avamet.

Respecte als comptes anuals, el primer tinent d’alcalde, Germán González explicat que “s’ha reduït la despesa dels crèdits bancaris, un objectiu que també s'ha marcat enguany en què esperem cancel·lar tres crèdits més, un que finalitza a l’abril i dos més que es volen amortitzar fent un esforç econòmic per a millorar els comptes”. En aquesta mateixa línia, l'alcaldessa del municipi, Ana Delia Gisbert, ha assenyalat que “el pressupost continua amb la línia dels anteriors comptes d’estabilitat i contenció de la despesa amb l’objectiu de fer més eficient l’Ajuntament”.