El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Benilloba prepara el Mercat Tradicional de Setmana Santa

Mig centenar de parades amb productes típics, espectacles, exposicions i jocs infantils estaran durant els dies 19 i 20 d’abril omplint els carrers d’aquest municipi d’El Comtat. A més també comptaran amb l’exhibició de “subhastadors”.

Els dies 19 i 20 d’abril Benilloba es transformarà amb el Mercat de Divendres Sant. Els carrers s’ompliran amb mig centenera de parades amb productes, exposicions, jocs infantils i espectacles, com per exemple, l’exhibició “subhastadors”. Aquesta oferta d’activitats està pensada perquè tots els públics puguen gaudir.

El divendres 19 d’abril des de les 11.00 h, es podrà seguir en viu la recreació dels subhastadors, una professió a la qual es van dedicar molts benillobers durant dècades. Recorrien milers de quilòmetres per tal de vendre productes que es realitzaven a Benilloba. Aquesta representació té com a objectiu, recordar i conéixer aquesta antiga feina.

Per altra banda, els més menuts podran jugar als castells inflables entre les 11.00 i les 14.00 h, i, el divendres a les 17.00 h, l’Auditori de Benilloba acollirà l’espectacle de música i màgia "Somnium", i per a l'endemà a la mateixa hora hi haurà “Contacontes de La Bruixa Xocolatada”.

El Mercat Tradicional obrirà les seues portes a les 9.00 h, del divendres 19 d’abril.

A més la regidoria de Turisme, Festes i Tradicions ha preparat una clàssica mostra miniatures de telers, i també els visitants podran tastar una paella gegant a preus populars els dos dies que dura aquest mercat.