El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Benilloba sofreix una onada d’actes vandàlics i robatoris

La Guardia Civil investiga tots els fets ocorreguts en aquest mes de juliol

La localitat de Benilloba ha sofert una sèrie d’actes vandàlics i robatoris. La piscina municipal del poble ha sigut una de les grans perjudicades d’aquests actes.

Els agents de la Guardia Civil han anat al lloc on han ocorregut els fets per veure els danys ocasionats, on s’han trencat vidres, portes, elements del quiosc i han intentat destrossar la maquinaria de la depuradora, però finalment no ho han aconseguit.

Es creu que el o els possibles autors podrien tindre algun tipus de coneixement d’on es trobava la màquina en qüestió i que a més sabia com funcionava, però, afortunadament, no ha aconseguit trencar-la, el que podria haver provocat que la piscina estigués tancada durant els mesos d’estiu. 

A més dels actes vandàlics de la zona de la piscina també ha afectat a la zona de El Calvari on han desaparegut dos portes metàl·liques que dona accés al parc i una altra ha sigut arrancada.

A aquests fets se li sumen els robatoris, que la Guardia Civil també està investigant. Es creu que una banda organitzada de lladres va assaltar una nau en la que l’Ajuntament i l’empresa Tragsa guardava material de treball, i l’Auditori, on han desaparegut el sistema de megafonia i llums o projector. En total han sigut un 30.000 euros en perdudes.

Els lladres es van endur dos furgonetes amb coses robades, però la Guardia Civil les ha localitzat amb part del material que es van emportar.