El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Benilloba suspén el Mercat Tradicional per pluges

Una imatge de la celebració del Mercat de Divendres Sant de 2018./ Facebook Aj. Benilloba

Aquest mercat anava a celebrar-se durant el divendres 19 d'abril i el dissabte 20, però per risc de pluja i vent l'Ajuntament i els comerciants han decidit suspendre'l, ja que la majoria d'activitats estava previst celebrar-les a l'aire lliure.

Com ja us vam avançar des d'Aramultimedia, la localitat de Benilloba tenia previst celebrar el Mercat Tradicional de Divendres Sant, en el qual els carrers del municipi anaven a omplir-se de tendes amb productes típics i artesans. Però, davant de les previsions que s'esperen per a aquest cap de setmana, l'Ajuntament i els comerciants han pres la decisió de suspendre aquesta activitat.

Les úniques activitats que continuaran amb total normalitat seran: el divendres a les 17 hores a l’Auditori amb l’espectacle de música i màgia Somnium i dissabte a les 17 hores, també a l’Auditori, on es farà el “Contacontes de La Bruixa Xocolata”.