El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Benilloba torna a tindre una oficina bancària

Nova sucursal a Benilloba / Ajuntament
Situada al Carrer Major, 19 obrirà de dilluns a divendres de 9 a 14 h

Caja Rural Castilla - La Mancha s'instal·la a Benilloba per tal d'oferir els serveis que va perdre a maig de 2017. Aquesta està operativa des d'aquest dimecres 13 de desembre i estarà situada al Carrer Major, 19. L'horari serà de 9 a 14 h de dilluns a divendres.

La sucursal serà gestionada per Isabel María Carbonell, natural de Benilloba, i amb àmplia experiència com agent financera. En aquesta agència, Caja Rural Castilla-La Mancha oferirà tots els serveis i productes bancaris, inclòs el de caixer automàtic.

L'actual política de Caja Rural Castilla - La Mancha, segons el consistori de Benilloba, és la d'atendre amb diligència i professionalitat els requeriments de crèdit i liquiditat del teixit productiu i social del municipi: institucions, empresaris, sector agrari i cooperatiu, associacions, famílies i particulars.

L'alcaldessa de Benilloba, Ana Delia Gisbert es congratula de la notícia i afirma que "recuperar els serveis financers en el poble suposa també recuperar la dignitat per a una població majoritàriament d’avançada edat que havia de dependre de familiars o terceres persones per a realitzar les seues gestions bancàries”, ha afirmat Gisbert, qui també ha assegurat que “disposar d’una entitat financera al municipi beneficia també al comerç local el qual havia vist com part dels seus clients, tant de Benilloba com dels pobles veïns, havien desplaçat la seua activitat per la falta d’aquesta”.